het bloomyourday proces

Bloomyourday abonnement
De Bloomyourday bloemen

De Bloomyourday bloemen worden dagelijks vers ingekocht bij verschillende leveranciers op de grotere veilingen in Nederland. Waarom? Het belangrijkste vinden wij dat een boeket variatie moet hebben én de hoogste kwaliteit moet hebben. Waar kan je dit beter vinden dan op de veiling? 

Onze klanten verdienen de hoogste kwaliteit én variatie in bloemen. Door verschillende inkopen kunnen wij er elke keer weer voor zorgen dat jouw bloemenabonnement uniek is, voldoet aan de seizoenen en van hoge kwaliteit is zodat jij ruim een week kunt genieten. 
 

Elke keer een uniek boeket

Wij houden van afwisseling. Een Bloomyourday bloemenabonnement is daarom ook altijd uniek. En wij proberen dit op zoveel mogelijk verschillende manieren te doen. Per levering zal jij verschil merken in de vaas, de kleur van de bloemen, het soort bloemen en zelfs de kleur van het water! Hierdoor past in elk huishouden een Bloomyourday abonnement.

Een uniek boeket
Bloemisten van Bloomyourday
Onze bloemisten

Het belangrijkst voor jou is dat, wanneer de bel gaat, jij direct de vaas op de juiste plek kan zetten. Daarna kun jij weer doorgaan met de dagelijkse bezigheden. Jij hoeft verder geen extra handelingen te verrichten aan de bloemen zelf. Denk hierbij aan het schikken of het schuin afsnijden van de bloemen. 

Nadat de bloemen in de ochtend zijn verwerkt worden de bloemen met de grootste zorg behandeld. Na het schikken komen worden de bloemen in een vaas geplaatst en stevig verpakt zodat tijdens de rit niets met de vaas of bloemen kan gebeuren. Onze bloemisten werken ook met seizoensbloemen zodat jouw abonnement elke keer zo uniek mogelijk is.